Graine Ukraine 2024 International Conference

30–31 травня цього року провідні представники зернового сектору, логістики, харчової індустрії та фінансового сектору зберуться в столиці України на VIII Міжнародній конференції “Зерно України 2024”. Головною темою події стане “Зерно в епоху хаосу”, де учасники спрямують свої зусилля на пошук нових політичних, економічних і логістичних стратегій для просування українського збіжжя на світовому ринку.

Яке може бути найближче майбутнє аграрного сектору України? Як це вплине на цінову динаміку та доступність зерна та харчових продуктів на міжнародному ринку? Які стратегічні рішення допоможуть зробити ситуацію більш передбачуваною та зменшити ризики? Відповіді на ці та інші питання широко обговорюватимуться експертами на конференції “Зерно України”.

На VIII Міжнародній конференції “Зерно України 2024” зберуться понад 50 висококваліфікованих спікерів, які мають великий досвід у сфері торгівлі, логістики та фінансів на аграрному ринку. Цього року особливою родзинкою стануть міжнародні експерти та аналітики, які підтримають подію своїми виступами і доповідями. Організатори конференції очікують, що у заході візьме участь понад 500 професіоналів із сфери зернової індустрії.

#Grain in the Time of Chaos